A rádióban elhangzott riportok, műsorok itt visszahallgathatóak.

Az Ébresztőben telefonon keresztül kapcsoltuk Bárány Attila magyar lemezlovast, akivel arról beszélgettünk, hogy milyen befolyással van a koronavírus járvány a zeneiparra. Műsorvezetők: Cseh Ádám és Botos István.
A Sportkeddvben beszélgettünk Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó édesapjával, Zsolttal. Műsorvezetők: Botos István és Barna György
A Sportkeddvben beszélgettünk Dibusz Dénessel,magyar válogatott labdarúgóval, a Ferencváros kapusával. Műsorvezetők: Botos István és Barna György. A felvétel 2020. november 3-án készült.
Műsorunkban Babják Zoltánnal, a Beregszászi kistérség megválasztott vezetőjével beszélgetünk telefonon keresztül
Műsorunkban Dr. Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökével beszélgettünk, az önkormányzati választáson elért eredményekről.
Műsorunkban Dr. Zubánics Lászlóval, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség elnökével beszélgettünk telefonon keresztül, az önkormányzati választásokon elért eredményekről.
Az Ébresztő vendége volt Molnár Flóra, akivel az elhízás elleni világnap témája kapcsán beszélgettünk.
A Megálló vendége volt: Kovács Kokó István olimpiai bajnok ökölvívó, akit telefonon keresztül kapcsoltunk. Műsorvezető: Birta Zoltán. A felvétel 2020. október 8-án készült.
A Sportkeddv vendége volt: Lovrencsics Gergő a Ferencváros labdarúgó csapatának csapatkapitánya. Műsorvezetők: Botos István és Barna György. A felvétel 2020. október 6-án készült.KREWEB
Alt
Alt
Alt
Alt