2020-08-13 |
...
В Україні спростили критерії визначення карантинних зон для регіонів – зазначається, що раніше рівень загрози визначали за 4 показниками. У Кабміні об’єднали 2 показники

Egyszerűsítettek a kritériumokon, amelyek alapján az ukrajnai településeket, illetve régiókat különböző zónákba sorolják -az eddigi négy kritériumból kettőt összevontak, és így három maradt - Továbbra is a kórházi ágyak leterheltségét és az elvégzett tesztek számát veszik számításba, a harmadik mutató pedig a százezer lakosra jutó új betegek száma lesz. Az egészségügyi miniszter szerint a technogén-ökológiai és a rendkívüli helyzetekért felelős bizottság 7 naponként felülvizsgálja a járványügyi helyzet szintjét. Tudatja a pravda.com.ua. Ahhoz, hogy egy település vagy régió zöld zónába kerüljön, nem haladhatja meg a 40-et az elmúlt két hétben százezer lakosra jutó újonnan azonosított betegek száma. Jelen pillanatban Kárpátalja a sárga zónában szerepel.

В Україні спростили критерії визначення карантинних зон для регіонів – зазначається, що раніше рівень загрози визначали за 4 показниками. У Кабміні об’єднали 2 показники – і зараз будемо визначатися по трьох. Заповненість ліжок, рівень тестувань і третій показник, який ввели у Кабміні замість двох – це рівень нових хворих на 100 тисяч населення. За словами міністра охорони здоров,я, комісія ТЕБ на НС прийматиме рішення про встановлення рівня епідеміологічної небезпеки кожні 7 днів. Повідомляє pravda.com.ua. Додамо, для того, щоб населений пункт або регіон потрапив до «зеленої зони», кількість виявлених випадків захворювання на коронавірус на 100 000 осіб за останні два тижні не повинна перевищувати 40. Закарпаття віднесена до «жовтої зони».




Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
KREWEB
Alt