2020-06-02 |
...
В центрі Берегова пограбували пенсіонерку

Nyugdíjast raboltak ki Beregszász központjában— a rendőrség információi szerint most hétvégén rabolták ki a 74 éves nőt. A tettes elvette a táskáját majd elfutott a helyszínről. Mint kiderült, a tolvaj egy 27 éves munkácsi nő volt. Váriban tartóztatták le, az ellopott értékek visszakerültek a tulajdonoshoz. Az ügyben büntetőeljárás indult. Közölte a kárpátaljai rendőrség facebook oldalán.

Az elmúlt hétvégén a beregszászi járásban több bűncselekmény is történt: Jánosiban ismeretlen tettesek kirabolták az egyik lakos autóját, Bátyúban pedig több házba is betörtek és számos értékes tárgyat vittek el.

 

В центрі Берегова пограбували пенсіонерку - як повідомили в поліції, під час минулих вихідних до 74-річної пенсіонерки на вулиці підбігла жінка і вирвала у неї сумку та втекла. Слідчі встановили, що крадійкою є 27-річна жінка з Мукачева. Жінку затримали аж в селі Вари, вилучили від неї вкрадені речі та гроші і передала потерпілій. По факту пограбування відкрито кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Закарпатської області на офіційній сторінці у Фейсбук.

Додамо, під час минулих вихідних у Берегівському районі в селі Яноші невідомі особи проникли до салону автомобіля місцевої мешканки, а в населеному пункті Батьово невідомі особи незаконно проникли в житлові будинки місцевих мешканців та викрали особисті речі.

 




KREWEB
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt